Dette hotellet er kåret til ett av Norges beste

The Edge er kåret til Norges niende beste hotell.

TOPP TI: The Edge er kåret til Norges niende beste hotell av brukerne på Tripadvisor. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

De 25 beste hotellene i Norge har blitt kåret av nettsiden TripAdvisors brukere. The Edge kom på niendeplass, og er dermed det beste rangerte hotellet i Nord-Norge.

– Det er fantastisk. Dette er en av de kåringene vi setter mest pris på fordi det er gjestene selv som står bak. Vi lever jo av at gjestene våre skal være fornøyde, og at de viser det på Tripadvisor er gull verdt, sier direktør Øyvind Alapnes.

På Tripadvisor gir gjestene hoteller og spisesteder karakterer og kommenterer hva de er fornøyd og misfornøyd med.

– Tromsø er en av byene i Nord-Europa med høyest økning i antall turister. Når de kommer bruker de ofte Tripadvisor for å finne ut hvor de skal bo, sier Alapnes.

Direktøren er ikke i tvil om hvorfor The Edge gjør det så bra på kåringen.

– Det er ingen tvil om at det er gjestenes møte med de ansatte. Hvis man leser gjestenes tilbakemelding på Tripadvisor, ser man hva folk virkelig bryr seg om, og det er de som jobber der. De ansatte tar vare på gjestene, og det blir satt pris på. Det er de ansatte som utgjør The Edge, sier Alapnes.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter