Disse husstandene blir koblet av strømnettet mandag

Troms Kraft skal gjennomføre arbeid på høyspentnettet og flere kunder vil bli koblet av strømnettet i perioder mandag.
nyheter

Det gjelder følgende adresser:

  • Kunder i Åsgårdvegen 9, 13, 15, 17, 19, 21 og 23 og i Sørslettvegen 3, 4, 6, 8 og 10 utkobles mellom klokka 12.00 til 14.00.
  • Klimalaboratoriumet på Holt utkobles mellom klokka 22.00 til 23.00. kl. 22:00.
  • Området Hjalmar Johansens gate 26 utkobles mellom klokka 23.00 og 23.59.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter