Folk fra hele verden bidro til Cecilies (28) bursdagsgave til forloveden

Noen tar bursdagsgaver mer på alvor enn andre. Cecilie Bjørndal (28) la ned tre uker med arbeid for å overraske sin forlovede.

Romantisk: Med hjelp fra folk over hele verden, klarte Cecilie Bjørndal (27) å overraske kjæresten med en svært romantisk gave.   Foto: Privat

nyheter

For en ukes tid siden hadde hun selv bursdag, og fikk frokost på senga, 45 røde roser levert på døren og ikke minst en flott middag ute fra hennes forlovede Kim Høgås (31).

Bjørndal visste på forhånd at han kom til å levere en flott feiring, og var da allerede i full gang med planene for hans egen bursdag, som var nå på fredag.

Boken har hilsner fra land som Mexico, Dubai, Bulgaria, Costa Rica, Sør-Afrika, Japan, Ecuador, Filippinene, Israel og Austalia for å nevne noen.  Foto: Privat

– Jeg kom tilfeldigvis over et bilde på internett hvor noen hadde fått folk fra andre steder i verden til å skrive en lapp og ta bilde fra der de var til kjæresten sin. Ideen var å vise hvor langt kjærligheten til kjæresten hadde strukket seg rundt i verden, og jeg elsket ideen, forteller Bjørndal.


150 bidrag

Bjørndal fant to grupper på Facebook som hadde spesialisert seg på fenomenet, og gikk i gang med prosjektet. For å få noen til å sende bilde, sendte hun selv et bilde med en lapp fra Tromsø i retur med både snødekte fjell og Ishavskatedralen som motiv i bakgrunnen.

Teksten på lappene er det samme på alle, kun byttet ut med stedsnavnet:

Fra England  Foto: Privat

 

«Kim Edvin, Cecilies love for you has stretched so far from within her heart, the people of *navn på stedet*, all know it! She can’t wait to be your wife someday».

– Jeg fikk 150 lapper fra over 30 forskjellige land fra over hele verden tilbake. De samlet jeg i en bok som han fikk på bursdagen. Jeg sendte også en mail til en han følger på YouTube (Shug the explorer) for å spørre om han ville bidra, og han sendte et håndskrevet brev tilbake til oss, sier Bjørndal, og fortsetter:

– Jeg ga han først brevet, og da ble han veldig gira. Når han da fikk boka ble han veldig overraska og veldig takknemlig. Han visste at jeg drev å tok bilder og skrev lapper til andre, men har ikke visste ikke at jeg fikk lapper tilbake.

Instagramkjendis Dean The Basset (hunden har nesten 200.000 følgere) sendte også en hilsen.  Foto: Privat

 

Mye arbeid

Paret har vært forlovet i et år og har så langt ikke satt dato for bryllupet. Bjørndal brukte totalt rundt tre uker på prosjektet og et utall timer. Konklusjonen? En stor jobb, men definitivt verdt det.

– Vi er generelt veldig flinke på å finne måter på å vise hvor glad vi er i hverandre, og dette var et veldig artig prosjekt. Det var mye arbeid, men verdt det, sier Bjørndal.