Ber om ny høringsfrist for E8

NYE E8: Illustrasjonen vises hvor østre trasé av E8 vil ligge i Ramfjord. Illustrasjon: Statens vegvesen 

nyheter

Fylkesmannen i Troms ber i et brev til Tromsø kommune om forlenget høringsfrist for reguleringsplanen for østre E8-trasé i Ramfjord.

Høringsfristen er i utgangspunktet 21. juli, men nå ber Fylkesmannen om at fristen forlenges til 31. august.

Flere sektormyndigheter klarer ikke å overholde fristen for uttalelse til Fylkesmannen, som skal samordne uttalelsene, på grunn av ferieavvikling.

Kommunen har muntlig akseptert forlenget høringsfrist.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter