Forsikringsselskap advarer: Menn blir rundlurt på ferieturen

Våknet opp etter en kveld på byen uten verken den du tok med deg til hotellrommet, penger eller mobiltelefon? Du er ikke den eneste, og forsikringen dekker deg ikke.

LURT: Tar du med deg noen hjem til hotellrommet etter et par glass for mye og våkner opp uten penger og mobil dekkes ikke dette av forsikringen. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / Scanpix.  Foto: Åserud, Lise

nyheter

Blir du robbet etter å ha tatt med deg noen tilbake til hotellrommet etter en bytur dekkes ikke dette av reiseforsikringen din.

ADVARER: Pressekontakt i Tryg forsikring, Arvid Steen, advarer menn på ferie. Foto: privat. 

– Nå i sommer får vi ukentlig inn telefoner fra litt slukørede menn som har blitt lurt av kvinner i Syden. Og beskjeden de får fra oss er den samme: Inviterer du en fremmed kvinne med deg på hotellet og blir robbet, har du opptrådt uaktsomt. Og da gjelder ikke forsikringen, sier pressekontakt i Tryg, Arvid Steen, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Slik unngår du å bli syk i ferien

Ifølge Steen er det menn som blir lurt på denne måten, ikke kvinner.

– Det er sjelden. Menn i 40–50 årene er nok gjengangere her, sier han.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter