Ble frastjelt barnas sommerbåt - nå er båten riben kommet til rette

Redningsselskapets rib kom til rette etter tips.
nyheter

Natt til fredag stjal to mannspersoner Redningsselskapets lille rib «Kjapp», med en 15-hesters motor på.

Nå har Redningsselskapet funnet båten, etter tips fra publikum.

- Det var en som ringte om hvor vi kunne finne båten. Det var ingenting som manglet i båten, og den blir nå fraktet til lokalene våre, sier Svein Olav Bårdsen, som er skipper på RS «Skomvær III».

Han forteller at «Kjapp» ble funnet i fjæra på Kvaløysletta.

- Det er nok takket være medieomtalen at vi har fått tipset om båten. Det er mulig at gjerningsmennene har angret seg litt, og eltet den i fjæra, sier Bårdsen, som nå kan berolige alle barna som skal på sommerskole hos Redningsselskapet.

Det er nemlig «Kjapp» som brukes til opplæring av båt- og havvett til barn og unge. I løpet av sommeren skal det holdes kurs om akkurat dette.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter