Dette skjedde mens du sov

Dette hadde politiet å gjøre i natt.
nyheter

UP stanset en ruspåvirket bilfører. Personen hadde heller ikke førerkort. Det blir opprettet sak på forholdet.

Politiet måtte rykke ut itl en privatfest på Tromsøya. Grunnen var for øvrig ikke mye støy, men slagsmål på festen. Politiet fikk avsluttet selskapet.

En person havnet i klammeri med dørvakter på et utested i sentrum. Personen ble satt i drukkenskapsarrest.

Det var for øvrig ikke den eneste som måtte i drukkenskapsarresten. En beruset mann med kutt i panna måtte også ta veien fra sentrum til drukkenskapsarresten siden han ikke kunne ta vare på seg selv. Det samme gjelder en kvinne som heller ikke kunne gjøre rede for seg.

En mann i 30-årene ble innbragt av politiet etter håndgemeng med en kvinne. Mannen blir også anmeldt for kroppskrenkelse.

En person ble innbrakt fra sentrum etter slåssing med dørvakter. Personen blir også anmeldt for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter