Semitrailer har veltet ved Nordkjosbotn

En semitrailer ligger utenfor veien ved Øvergårdsveien.

En semitrailer har kjørt utfor ved Nordkjosbotn. Foto: iTromsø-tipser 

nyheter

Hendelsen skjedde søndag ettermiddag.

- Det dreier seg om en semitrailer som har kjørt utenfor veien, forteller Kåre Munkvold, operasjonsleder i politiet.

To personer skal ha vært i kjøretøyet da hendelsen skjedde.

- Det var en kvinnelig lege på stedet da hendelsen fant sted, som fikk sjekket personene. Det er ikke opplyst om personskade.

- Det dreier seg om et utenlandsk registrert kjøretøy, sier Munkvold.

Klokken 16.40 kunne operasjonslederen fortelle at de var kommet til stedet.

- Vi har ingen mistanke om promillekjøring. Føreren av semitraileren hadde møtt på en bil midt på veien, og måtte derfor legge seg ut i veibanen. Hjulene hadde kommet på grusen og kjøretøyet veltet.

Føreren har tilkalt bergingsmannskap, og politiet tenker ikke på å opprette sak på forholdet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter