Disse tunnelene stenges i kveld

Skal du ut og kjøre i kveldstimene bør du være obs på dette.

STENGES: Tromsøysundtunnelen stenges i perioden 21.00 til 06.00. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Fra klokken 21.00 stenges Breivikatunellen ved Sentrumstangenten, fylkesvei 862, grunnet vedlikeholdsarbeid. Veien blir stengt fram til klokken 01.00.

LES OGSÅ: På disse veiene kan du bare glemme å kjøre bil i sommer (for abonnenter)

Det er for øvrig ikke den eneste tunnelen som stenges. Tromsøysundtunnelen vil være stengt i periodene klokken 21.00 til klokken 06.00 fra mandag til torsdag. Også dette er grunnet vedlikeholdsarbeid.

Det opplyser Statens vegvesen på sine nettsider.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter