Forlenger høringsfrist

Høringsfristen for den nye E8-traséen i Ramfjord har blitt forlenget.

NYE E8: Illustrasjonen vises hvor østre trasé av E8 vil ligge i Ramfjord. Illustrasjon: Statens vegvesen 

nyheter

– Tromsø kommune har under tvil kommet til at Fylkesmannen må få innvilget utsatt høringsfrist til 31. august. Saken haster og den bør være godt kjent fra den omfattende prosessen som kommunedelplanen for Ramfjord hadde, skriver Byutvikling etter at Fylkesmannen har purret på svar.

Saken gjelder høringsfristen for ny E8-trasé i Ramfjord. Byutvikling ber om at statlige og fylkeskommunale merknader bør komme samlet fra Fylkesmannens side.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter