Østre trasé dobbel så dyr

nyheter

– Planen med veilinje etter østre alternativ er basert på feil valg av trasé. Østre alternativ vil bli hele 4.300 meter lengre enn vestre trasé, og kostnadene for bygging vil bli nærmest doblet i forhold til vestre trasé, heter det i en merknad til reguleringsplanen for E8 i Ramfjord.

I merknaden vises det til at østre trasé vil føre til store terrenginngrep, reindriften og vannforsyningen blir berørt, og det må bygges flere bruer og en skredsikringstunnel.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter