Valg 2017:

Senterpartiet starter valgkampen i Tromsø

Torsdag setter Senterpartiet i gang med årets valgkamp. Første stoppested er Tromsø.

PARTILEDERE: Partileder Trygve Slagsvold Vedum, her i Tromsø tidligere i år på besøk hos Tromsø matsentral. Foto: Tom Benjaminsen 

ÅPNING: Sandra Borch og Senterpartiet har valgkampåpning i Tromsø denne uka. Foto: Tom Benjaminsen 

nyheter

Partileder Trygve Slagsvold Vedum deltar. Det samme gjør partiets førstekandidat i Troms, Sandra Borch, som etter alle solemerker havner på Stortinget etter valget.

Mat

For å få fram partiets distrikts og landbruksprofil, har partiet leid inn to kokker som vil gi forbipasserende kortreist mat i håp om å vinne de over til sentrumspartiet.

– Jeg er godt fornøyd med at Trygve og Senterpartiet starter valgkampen i Nord-Norge. Det er nok ikke tilfeldig, særlig med tanke på sentralisering og tvangssammenslåingen av Troms og Finnmark. Vi ønsker Troms som eget fylke, og skal sørge for at det ikke blir noe av sammenslåingen om vi kommer i regjering etter valget, sier Borch.

Underholdning

Partilederen vil stå på stand og møte folk mellom klokka 12.00 og 16.00 på Strandtorget.

– Det blir også appeller og litt underholdning fra scenen. Det blir konsert med Åsmund Nordstoga, broren til Odd Nordstoga. Han er godt kjent i Senterpartiet.

Senterpartiet har gode målinger i Tromsø for tiden.

–Tromsø har sterke koblinger mot distriktet. Mange flytter fra distriktet til Tromsø og har ennå en kobling hjem, sier hun.