Skal ha truet politimann

TILTALT: En mann er tiltalt etter å ha truet politimann.  Foto: Trond Tomassen

nyheter

En mann er tiltalt etter at han i desember 2016, i forbindelse med at to politibetjenter skulle låse han inn på ei fengselscelle, satte seg kraftig til motverge. Ifølge tiltalen måtte mannen føres inn med makt.

I tillegg skal han også ha rettet pekefingeren mot en av politimennene og uttalt to ganger «jeg skal drepe dere».

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter