Stappfullt på Bukta for alle

– Dette er helt supert

Lørdag formiddag fikk byens unge rockere besøke Buktafestivalen.
nyheter

Se bildeserie fra Bukta for alle øverst i saken!

Blant de besøkende på Bukta for alle var Laura Henriksen (3). Hun fikk prøve seg på å fiske i en liten bod festivalen har kalt «håp i havet».

– Det var kjempegøy. Også fikk jeg denne, forteller hun og holder fornøyd opp godteriposen hun fanget.

Før fiskinga fikk hun prøve ut lykkehjulet. Der vant hun et glass brus.

– Hun er kjempefornøyd med dagen så langt, sier pappa Jon Erik Henriksen.

Det er første gangen familien deltar på Bukta for alle.

– Jeg er veldig imponert over dette, det må jo være en stor suksess. Vi har i hvert fall hatt det helt fantastisk til nå, forteller han.

Aktiviteter for barna

Det er ikke bare fisking og lykkehjul barna får prøve seg på.

«Kast fesken» går ut på å kaste en kosedyr-torsk og prøve å treffe tønna.

– Det var det aller beste, forteller Niklas Salte Enoksen (10).

Sammen med mamma Ine Salte Andersen, pappa Carl Enoksen og søsknene Adelen, Niklas, Hermann og Leonard har han tatt turen innom bukta for alle.

– Det er egentlig helt tilfeldig at vi er i Tromsø akkurat denne helga. Jeg fant ut om Bukta for alle og da måtte vi jo dra innom, forteller Andersen.

Enoksen er selv veldig glad i festivaler og er fornøyd med at ungene også får prøve det ut.

– Dette er et helt supert arrangement, sier han.

Ordentlig festival

Det er ikke bare aktivitetene som har trukket barna dit.

– Vi så Green Lake i sted. De var skikkelig flinke, forteller Niklas.

Det er altså skikkelige band som stiller opp på Bukta for alle. Selv de minste kan nye rockemusikken gjennom hørselsvern de har fått på festivalen.

– Jeg gleder meg masse til å se Anneli Drecker etterpå. Jeg var mye på festival da jeg var yngre, så dette er veldig gøy. Men jeg skulle ønske jeg hadde fått sett Midnight Choir i går, sier Andersen.

Bukta for alle ekskluderer ingen, og det var flere voksne som også stilte opp uten følge av barn.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter