Disse Bukta-artistene bytter plass i kveld

BYTTER: Frank Carter & The Rattlesnakes spiller på Paradisbukta scene klokken 18:30 i kveld.  Foto: Presse

nyheter

Det har vært litt problemer med reiselogistikken, derfor bytter Frank Carter & The Rattlesnakes og Child plass i kveld.

– Vi var nødt til å bytte dem grunnet reiselogistikk, det var ikke noe dramatikk, sier kommunikasjonssjef Marianne Saus.

Frank Carter & The Rattlesnakes skulle egentlig spille klokken 22:00, men spiller nå klokken 18:30 i kveld. Child spiller klokken 22:00, og ikke 18:30 som det opprinnelig sto på programmet.

– De som hadde tenkt til å komme luskende sent for Frank Carter bør komme litt tidligere i dag, oppfordrer, Saus.

Begge artistene spiller på Paradisbukta Scene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter