Slo etter folk og spyttet på politibetjent

nyheter

En beruset og aggressiv mann er tatt inn i arrest av politiet etter at han slo etter en eller flere personer. Mannen skal også ha spyttet en politibetjent i ansiktet under arrestasjonen.

Hendelsen skjedde i dag rundt klokken 18.00 i området ved Rema 1000 på Stakkevollvegen.

Operasjonsleder Anne Karlsen forteller at det dreier seg om en rumensk statsborger som bor og jobber i Tromsø.

- Det vil bli opprettet sak for vold mot politimann. På mandag avgjøres det om det vil gå videre til å bli en utlendingssak, hvor han kan bli vurdert utvist fra landet, forteller Karlsen

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter