Denne bydelen får ny matvarebutikk

Coop Prix skal åpne en ny matbutikk på Strandkanten.

STRANDKANTEN: Coop Prix åpner i helt nye lokaler på Strandkanten.  Foto: Jenny Ovlien

nyheter

Matbutikken, som etter planen åpner i november, skal ligge i det nye bygget ovenfor Hålogaland Teater på Strandkanten.

– Dette blir gøy. Vi skal bygge en ordentlig kompakt by-prix, sier driftsdirektør i Coop Nord, Raymond Kristiansen.

Satser på lunsjkonsept

Butikken vil være i underkant av 300 m² stor og retter seg mot både beboere i området, og de som jobber der.

– Det er mange arbeidsplasser i området. Derfor satser vi på å ha et lite lunsjkonsept med en salatbar og en liten selvbetjent varmedisk hvis vi får plass. Det skal være enkelt for folk å stoppe innom oss på vei hjem fra jobb. Det er også en hverdagsbutikk for dem som bor på Strandkanten og området rundt, og vi tilpasser sortimentet etter dette, sier Kristiansen.

DRIFTSDIREKTØR: Driftsdirektør i Coop Nord, Raymond Kristiansen, gleder seg til å åpne en ny matbutikk.  Foto: Privat

Ikke redd konkurranse

Det ligger flere matbutikker i området, blant annet en Kiwi ved fylkeshuset. Kristian er ikke redd for litt konkurranse.

– Det blir artig. Det er helt greit å konkurrere mit Kiwi, og vi vil ha et minst like bra sortiment. Også ligger vi jo nærmere Strandkanten så jeg tror det blir greit for beboerne å handle hos oss, sier han.

Åpner i november

Leiekontrakten er nylig signert og snart starter arbeidet med å klargjøre lokalet.

– Vi skal lyse ut stillingen som butikksjef nå etter ferien, så hvis noen har lyst til å jobbe hos oss er det bare å ta kontakt, sier driftsdirektøren.

Etter planen skal den nye matbutikken åpne i november.

– Vi har allerede begynt å tegne litt på butikken og planlegge hvordan den skal se ut. Vi starter prosjekteringen i begynnelsen av august. Vi håper butikken er klar til åpning i november, men det avgjøres av når vi får tak i utstyr, sier Kristiansen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter