Tyver knuste rutene på bilen: – Det er fortvilende at folk holder på sånn

Natt til onsdag har noen brutt seg inn i bilen til Eirik Strand Bakke (25) og Tina Norum (25). Nå ønsker de tips i saken.

FORTVILT: Tina Norum (25) og Eirik Strand Bakke (25) er fortvilt etter at noen har knust rutene på bilen natt til onsdag.   Foto: Privat

nyheter

Bilen, en rød Peugeot 406, sto parkert på Larseng ved Ryaforbindelsen da noen knuste to av rutene i bilen natt til onsdag.

– Noen har knust førervinduet og bakvinduet. Det er glass overalt, sier Eirik Strand Bakke.

Stjal CD-spilleren

GLASS: Det er glass i førersetet etter tyvene knuste vinduet for å komme seg inn i bilen.   Foto: Privat

Bakke eier bilen sammen med kjæresten, Tina Norum. Paret er usikre på om det er noen som bare ville gjøre hærverk, eller om målet var å få med seg verdisaker.

– Det som er så rart er at de har stjålet CD-spilleren, men penger, forsterker og høyttaler står urørt, sier Bakke.

Bilen ble parkert like ved tunnelen i 19-tiden i går kveld, og rundt klokken 15 i dag oppdaget de innbruddet.

– Det er fortvilende at folk holder på sånn, sier Bakke.

Ønsker tips

De har meldt ifra til politiet, og i morgen vil saken anmeldes.

– Det er en bomstasjon der med kameraovervåking, så hvis noen har kjørt og igjennom tunnelen og stoppet opp er dem tatt på film, sier Bakke.

Han håper noen har sett noe og kan komme med tips i saken.

– Det er veldig mye ferdsel der, noen må jo ha sett noe. Jeg håper i hvert fall det.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter