Appen til Tromsø Parkering er nede

Appleverandøren har vansker.
nyheter

Mobilappen til Tromsø Parkering gikk ned for telling tidlig i ettermiddag.

- Dette skyldes at vår appleverandør har problemer, sier Dan Andersen i Tromsø Parkering.

På parkeringsplasser med parkometer må bilister dermed betale på andre måter.

- Folk må gjøre opp for seg uansett. På de få plassene uten parkometer blir det naturligvis ikke kontroll mens appen er nede, sier Andersen.

Han opplyser at appen vil være oppe å gå igjen i løpet av dagen.

- Det er i hvert fall den beskjeden vi har fått.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter