Strekningen Bakkejord-Rya og Hillesøy fortsatt uten strøm

nyheter

Strekningen Brensholmen-Rya ble søndag kveld uten strøm etter brann i en trafostasjon.

Det var avisa Nordlys som først omtalte saken.

Klokken 19.47 skal brannen ha vært slukket, ifølge Nordlys.

Det skal også være observert brann i en transformator på Hillesøy, ifølge kraftselskapets nettsider.

Driftssjef Per-Magne Johansen i Troms Kraft kunne klokken 22.45 fortelle at hele Hillesøy og strekningen Bakkejord-Rya fortsatt står uten strøm.

- Hillesøy fikk strømmen tilbake, men så dukket opp en ny feil. Det er ikke uvanlig at én feil skaper sjokk i strømnettet, som igjen slår ut andre deler av nettet, forklarer Johansen.

Troms Kraft har tilkalt ekstra mannskap på jobb for å finne feilen, men de kan ennå ikke gi et tidspunkt for når strømmen vil være tilbake.

- Det er vanskelig å si når, men vi gir oss ikke før vi har funnet feilen, sier han.


Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter