Bøe skadet seg under fotballkamp mot Nordland: – Jeg ofret alt for Nord-Norge

Alt gikk ikke etter planen da Troms og Finnmark spilte fotball mot Nordland under Unge Høyres sommerleir i Arendal.
nyheter

Under kampen fikk Erlend Svardal Bøe (H), som spilte spiss, en lang ball fra en av lagkameratene.

– Jeg hoppet opp for å ta ballen, men så at knottene på skoen min var på vei inn i keeperens ansikt. Da hadde jeg valget mellom å treffe henne eller hoppe til siden, sier Bøe.

Han valgte å hoppe til siden, og endte med å lande skjevt på foten.

– Det var mange som trodde jeg filma da jeg skreik i smerte. Men jeg kan bekrefte at jeg ikke gjorde det, sier politikeren.

Etter en tur på legevakta er Bøe nå utstyrt med krykker og rullestol. Foten er forstuet, men valgkampen fortsetter som planlagt.

– Jeg ofret alt for Nord-Norge. Da får jeg tåle en forstuet fot. Dette stopper meg ikke, sier Bøe.

Resultatet etter kampen ble 2–1 til Nordland.

– Jeg får være litt diplomatisk og si at om Nordland vinner, vinner også Troms og Finnmark, sier Bøe.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter