Politiet måtte hjelpe til med utagerende flypassasjer

Episoden skal ha skjedd i kveld.
nyheter

Rundt klokka 19.30 var politiet på plass på Tromsø lufthavn for å bistå personalet på et Norwegian-fly fra Oslo med en utagerende passasjer.

- Vi fikk en forespørsel om bistand fra flyselskapet for å ta hånd om en kvinnelig passasjer som ropte og skrek under turen, sier operasjonsleder Lars Meland.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter