Syv år etter spillanseringen tjener han fortsatt over 20 millioner i året

Håkon Bertheussen (34), mannen bak mobilspillet Wordfeud, har omsatt for 150 millioner kroner de fem siste årene.

WORDFEUD: Håkon Bertheussen, skaperen av Wordfeud, tjener ennå godt på mobilappen. Foto: Jens Petter Søraa, Adresseavisen  Foto: jens petter søraa

nyheter

Fra 2012 til 2016 har Bertheussen omsatt for 150 millioner kroner, og levert driftsresultater for 118 millioner kroner.

– Vi har nettopp hatt syvårsjubileum. Det har vart mye lenger enn jeg trodde, sier Bertheussen til Dagens Næringsliv som først omtalte saken.

34-åringen fra Tromsø har beina godt plantet på jorda til tross for den svimlende inntekten.

– Det er ikke penger som driver meg, så jeg tenker ikke så mye på det i det daglige, sier han.

– Trives i det små

Ifølge Dagens Næringsliv har Bertheussen fått flere henvendelser fra gründere, men har så langt valgt å ikke bli med. Med bare fire ansatte i selskapet hans, Bertheussen IT, holder han seg i det små.

– Jeg har ikke noe mål om å starte et veldig stort selskap – jeg trives med små forhold, sier han til Dagens Næringsliv.

Jakter nye høyder

Selv om Bertheussen har lansert mobilspillet, Race Day, i ettertid, er det fortsatt Wordfeud som er det store flaggskipet.

Selv om Wordfeud-bølgen ennå ruller, jakter Bertheussen på nye høyder med å lage noe mange bruker.

– Det er absolutt mulig og et mål, sier han til Dagens Næringsliv.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter