Ragni slipper unna karantene

Komitéleder Ragni Løkholm Ramberg (Ap) slipper unna karantene, før hun går over i ny jobb i Totalrenovering AS.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Saken om potensiell karantenetid for den tidligere komitélederen for Byutvikling, miljø og transport ble behandlet i formannskapet i Tromsø kommune i dag.

Der ble det enstemmig vedtatt at Ramberg slipper karantene, før hun går over i ny jobb som prosjektleder og jurist hos Totalrenovering.

- Akkurat nå vet jeg ingenting om vedtaket. Jeg har ikke fått snakket med ordføreren om dette ennå. Jeg har et avslappet forhold til dette, sier Ramberg til iTromsø.

- Jeg kommer til å ta en prat med ordføreren om dette og høre hva som blir å skje fremover. Deretter skal jeg snakke men min nye arbeidsgiver om dette.

Saken oppdateres.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter