Dag-Otto stakk fra frokostregningen – nå har hotellet tatt grep

Nå trenger iallfall ikke Dag-Otto Lauritzen å tenke på frokostregningen.

VELKOMMEN: Slik ønsker Scandic Ishavshotell Dag-Otto Lauritzen (innfelt) velkommen til Tromsø. Foto: Privat / Odd Leif Andreassen, Harstad Tidende 

nyheter

Til helgen kommer Arctic Race of Norway til Tromsø. I den anledning besøker også Dag-Otto Lauritzen byen, men sykkeleksperten har tidligere hatt en «uheldig» opplevelse da han var i Tromsø tidligere.

For under innspillingen av «På tur med Dag-Otto» skulle han og Kristian Ødegård snike til seg en frokost på Scandic Ishavshotell. Lauritzen ble tatt på fersken og måtte rømme fra hotellet.

Nå ønsker derimot Ishavshotellet sykkeleksperten velkommen ved å tilby han gratis frokost. På taket av hotellet har de ansatte laget en plakat hvor det står «Nå spanderer vi frokost Dag-Otto».

– Nå er han jo tilbake og vi var litt redde for at han skulle føle ubehag med å komme hit på grunn av den episoden, så vi tenkte at vi skulle skape fred med ham og vise at han har ingenting å frykte, forteller Johanne Christine Henriksen, salgsdirektør i Scandic Ishavshotell.

LES OGSÅ: Tror på rekordstor sykkelfest for barn

Avtalt spill

Det Lauritzen ikke visste i forkant var at TV-teamet og hotellet hadde planlagt scenarioet på forhånd.

– Jeg vet ikke om han har fått vite i etterkant at det hele var koordinert. Vi er opptatt av at folk skal betale for seg, og det er kjent at folk vil ha en litt bedre frokost til for eksempel en spesiell anledning, sier Henriksen.

– Tror du han takker ja til tilbudet deres?

– Jeg kan ikke tenke meg noe annet. Dag-Otto er en omgjengelig og flott fyr. Dersom han får beskjeden så har jeg stor tro på at han tar turen innom. Han har iallfall ingenting å være redd for.

LES OGSÅ: Her er de fem beste plassene å se Arctic Race of Norway (for abonnenter)

– Tromsø kan lage fest

Fra hotellets side ser de fram til Arctic Race-helgen.

– Det er et kjempestort engasjement i byen og for hver dag som går så koker det mer. Det er både ryttere og delegater som skal bo her, og alle de ansatte går med Arctic Race-tanker. Jeg håper tromsøværingene kjenner sin besøkelsestid. Vi kan det å lage folkefest, det ser vi bare på festivalene vi har i byen, sier Henriksen.

Dag-Otto Lauritzen har ikke ønsket å gi en kommentar til iTromsø om denne saken.