Mistet kontroll på bilen i amfetaminrus. Nå må han møte i retten.

Kjørte av veien og traff søppelboks og et trafikkskilt.

  Foto: Trond Tomassen

nyheter

I romjula 2016 skal en Tromsømann i starten av 50 årene ha kjørt en bil mens han var påvirket av amfetamin langs Stakkevollvegen midt på formiddagen. Mannen skal på et punkt ha kjørt av veien da han mistet kontroll på bilen, og både traff og skadet en søppelboks og et trafikkskilt i prosessen.

Det er lagt ned påstand om tap av førerkort, samt brudd på både legemiddel- og veitrafikkloven. Mannen må Nord-Troms tingrett i slutten av november.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter