Rolig natt for politiet

nyheter

Troms politidistrikt melder om en rolig natt til lørdag.

- Det har ikke vært de store ting som har skjedd i natt, men vi har to stykker i arrest, forteller operasjonsleder Roy Tore Meyer.

Rundt klokken 05.00 ble en bilfører stanset i trafikkontroll og testet positivt på flere narkotiske stoffer.

- I tillegg var han i besittelse av en mindre mengde hasj, sier Meyer.

En ruset person ble også brakt inn i morges.

- Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv, sier operasjonslederen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter