Turister i båt satte i gang full redningsaksjon

Det viste seg derimot ikke å være noen farlig situasjon.
nyheter

Like ved Skittenelv Camping  har det lørdag kveld foregått en større aksjon etter at en tipser på land ringte politiet for å varsle om en båt i mulig havsnød.

Det skal være snakk om området rundt Nipøya mot Vågnes i følge en tipser.

Det viste seg derimot ikke å være tilfelle.

- Vi var ute med helikopter, brannbåten og RS «Gideon» tidligere i kveld for å undersøke, men det viste seg å være helt unødvendig. Det var ingen fare eller trøbbel, så aksjonen ble avblåst, opplyser operasjonsleder i Troms politidistrikt til iTromsø lørdag kveld.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter