Mandag må du finne fram paraplyen, men den som venter på noe godt...

... venter ikke forgjeves. Vi vil faktisk få gjensyn med sol og høye temperaturer.

REGN: Uken vil starte med gråvær og regn, men været vil skifte etter hvert. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

Neste uke starter på verst tenkelig vis for tromsøværingene.

– Mandag vil bli grå med mye nedbør og vind. Dette kommer til å vare godt utpå formiddagen tirsdag, forteller Rune Skoglund, meteorologikonsulent ved Vervarslinga.

– Deretter vil det se bedre ut på tirsdag med tanke på at nedbøren gir seg, men temperaturen vil være nede på mellom elleve og tolv grader.

Sola gjør comeback

Utover uken vil det derimot se bedre ut.

– Onsdag vil temperaturen sprette opp mot 17–18 grader, og det vil bli lettskyet. Sommeren har nok ikke gitt seg helt ennå, sier Skoglund.

Men som alle tromsøværingene vet, så skifter været på et blunk.

– Mot ettermiddagen og kvelden på onsdag kan det komme litt nedbør som strekker seg utpå torsdagen.

Fin fredag

Deretter vil været skifte igjen.

– Fredagen ser veldig bra ut med sol og opphold. Temperaturer vil ligge på 17–18 grader, men dette er langt fram i tid, så det kan fort endre seg.

– Hvilken dag vil bli den beste?

– Slik som det ser ut nå, er det onsdagen fram til sen ettermiddag. Mandagen ser derimot verst ut.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter