Skal ha tatt kvelertak og slått samboeren

Den fornærmede skal ha blitt sykemeldt i to dager som følge av voldshandlingen.
nyheter

En mann (25) er tiltalt etter at han i desember 2016 skal ha mishandlet sin samboer på en adresse i Tromsø.

25-åringen skal ha satt seg på samboeren, tatt kvelertak og slått henne gjentatte ganger i ansiktet/hodet og ellers på overkroppen. I tiltalen står det at kvinnen ble påført hevelser og blåmerker på kroppen, halsen og hodet. I tillegg skal hun ha fått synsforstyrrelser og var arbeidsudyktig i to dager.

Videre skal mannen ved to anledninger lurt to personer til å overføre penger til sin egen konto for kjøp av en spillkonsoll. Han skal ha lovet å overføre penger, men dette gjorde han aldri. Totalt er det snakk om 5.300 kroner.

Han står også tiltalt for å ha brukt anabolandrogene steroidet dehydroklorometyltestosteron.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter