Jill Renate (27) fant bilen sin ramponert i sentrum

– Det ser rett og slett ut som at noen har gått på taket.
nyheter

Det sier Jill Renate Liland (27) og peker på en bulk på bilens tak.

Etter å ha latt bilen stå parkert på Sørsjeteen over natta, fant hun bilen sin ramponert neste dag.

STOD PARKERT HER: Inntil veggen, på en av de skiltede plassene, parkerte Jill Renate Liland bilen sin lørdag. Dagen etter var det ripet opp i fronten og hadde bulk i taket etter at noen ser ut til å ha gått på den. FOTO: SILJE LØVSTAD THJØMØE 

 

I tillegg til flere bulker har også bilen riper foran på panseret.

– Det ser ut som de har sklidd ned her etter at de var ferdig med å være på taket, sier Jill Renate og peker på skadene bilen har fått.

Håper på kameraovervåkingsbilder

I dag anmeldte 27-åringen hendelsen til politiet.

– Politiet ba meg sjekke om det finnes kameraovervåking på området. Hittil har jeg funnet et sted som har det, men det ble ikke tatt opp noe på video. Så jeg håper å finne noen andre som kanskje har overvåkingsbilder fra området, sier Liland.

FOTAVTRYKK: På Lexusen til Liland er det flere fotavtrykk på taket og panseret. FOTO: PRIVAT 

 

Hun sier at ramponeringen mest sannsynlig skjedde natt til søndag.

– Jeg pleier aldri å parkere i sentrum over natta, men gjorde det denne ene gangen. Jeg har fast parkeringsplass siden jeg jobber i sentrum, og tenkte at det var trygt å la bilen stå her.

– Hva er poenget?

Da iTromsø møter henne fredags formiddag er 27-åringen på vei til Glam frisør hvor hun jobber. Hun kommer kjørende i sin fem år gamle Lexus CT200h, en bil hun forteller hun betalte nesten 300.000 kroner for to år tilbake i tid.

FORFERDELIG SURT: Det sier 27-åringen om det som har skjedd. Nå håper hun at oppmerksomhet rundt saken vil gi henne tips om hvem som kan stå bak skadene. FOTO: SILJE LØVSTAD THJØMØE 

 

– Det er skikkelig kjipt det som har skjedd, og jeg må innrømme at jeg ikke skjønner helt hvorfor. Hva er poenget med å gå på taket til noen andres bil? Det er jo bare hærverk. Og selv om jeg har forsikring så må jeg ut med en egenandel. Det er forferdelig surt, sier Liland og legger til at hun ikke vil fortsette å parkere på Sørsjeteen.

– Jeg har akkurat flyttet fra Gammelgård til sentrum, så nå trenger jeg ikke å kjøre til jobb lenger. Og i dag parkerer jeg et helt annet sted. En ting er at bilen blir påført skader, men man vet jo ikke hva slags folk som har gjort dette. Jeg kan vel si såpass at jeg ikke føler meg trygg på å gå hit alene på kveldstid etter jobb.