Tiltalt etter tyveriraid

En mann (26) er tiltalt etter at han skal ha stjålet øl og matvarer fra forskjellige dagligvarebutikker i Tromsø.
nyheter

Mannen skal også ha stjålet en sekk, som blant annet inneholdt en PC, fra en person i sentrum.

Videre er mannen tiltalt for å ha kjørt en personbil da han var påvirket av amfetamin. 26-åringen hadde heller ikke gyldig førerkort.

Mannen er også tiltalt for å ha båret en foldekniv på Nerstranda uten aktverdig formål. Knivbladet var på cirka fem centimeter.

I tillegg er mannen tiltalt for bruk av narkotiske stoffer, samt vært i besittelse av det.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter