Forretningsmann klager på Ikea-veien

Per Krane klager på Tromsø kommunes vedtak i Ærfuglveien - som snart skal bli Ikea-veien.
nyheter

Per Krane i Krane AS klager på vedtaket om forlengelse av Ærfuglveien på Langnes. Veien skal bygges ut til å gå forbi Biltema og Kiwi på Håpet.

Han reagerer på at kravet om direkte adkomst til Ærfuglveien fra begge eiendommene hans er besvart med vedtak om felles adkomst.

– Det er ingen rimelig grunn til å påføre eiendommene hver især ulemper i en slik størrelsesorden som vedtaket innebærer, selv om administrasjonen ønsker reduksjon i antall adkomster til Ærfgulveien, skriver Per Krane i klagen til kommunen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter