Håpet-beboer etterlyser fartsdumper

Har Tromsø kommune en plan for å få ned trafikken i Rypevegen? Det lurer en Håpet-beboer på.

MYE TRAFIKK: I Rypevegen på Håpet kjøres det alt for fort. Det mener en beboer på Håpet.   Foto: Stormcam AS

nyheter

En beboer på Håpet etterlyser i en epost til kommunen tiltak for tryggere skolevei.

– Er det noen plan for Rypevegen med tanke på å få ned trafikk/fart i gata? Snart er det skolestart og mange barn som skal bruke veien. Vi opplever at 30-sonen blir oversett både av buss og privatbiler. Det vil ikke være mulig å få ned farten her uten fartsdumper. Håper det ligger inne en vurdering her slik at barna våre kan ferdes trygt, sommer som vinter, heter det i eposten.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter