Busstopp flyttes til helga

I forbindelse med graving i Sjøgata må et busstopp midlertidig flyttes.

FLYTTES: Busstoppet utenfor gamle "Telegrafen" på Prostneset flyttes i forbindelse med bygging.   Foto: Miriam Leiros

nyheter

Sjøgata stenges fredag og vil holde stengt helt til mandag. Årsaken er gravearbeid knyttet til Kvitebjørn Varmes fjernvarmeprosjekt.

Kommunen skriver på sine Facebook-sider at dette vil føre til endringer i busstrafikken, samt redusert fremkommelighet for bilister.

Det er busstoppet Sjøgata S4 som flyttes til Kirkegata.

Bussrutene som rammes er 33, 37 og 42.

Busstoppet flyttes fredag klokken 18. Mandag 28. august klokken 06 vil busstoppet flyttes tilbake.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter