Nå åpnes Røstbakken igjen

Tromsø kommune "friskmelder" Røstbakken etter lengre tids stenging.

  Foto: Tromsø kommune

nyheter

Det opplyser kommunen om på sin Facebook-side mandag ettermiddag.

"Etter lengre tids stenging av Røstbakken er det klart for åpning igjen. Det skjer i morgen 29. august litt ut på dagen", skriver kommunen.

De forklarer at den lange anleggstiden skyldes utfordringer med grunnvann som har presset seg opp i dagen.

Helt ferdig med arbeidet på toppen av øya er de likevel ikke.

"Vi må stenge veien litt i neste uke også på grunn av avsluttende asfaltarbeid", opplyser Tromsø kommune, som samtidig benytter anledningen til å takke folk for deres tålmodighet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter