Klager på Mydland-utvidelse

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Frost Retail Properties (tidligere Ica Eiendom) er i et brev til kommunen overrasket over at det er gitt rammetillatelse til at Mydland får utvide produksjonsbygget til tross for at adkomstforholdene ikke er avklart.

– Manglende avtale om adkomst medfører også at det er svært vanskelig å få til en avtale om kostnadsdekning av utgifter til vedlikehold av adkomsten. Når nå kommunen sier at de har fått dokumentasjon på veirett, må vi be om kopi, heter det i brevet.

Mydland har planer om å utvide kjøttfabrikken ved Workinntunet med 2.500 kvadratmeter. Utvidelsen vil være en dobling av dagens areal.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter