Dette synet møtte meteorologen på nattevakt

Nå er nordlyset kommet tilbake.

NORDLYS: Dette synet møtte meteorologen på nattevakt natt til tirsdag. Foto: Privat 

nyheter

Nordlyset danset over himmelen i natt.

– Det var masse nordlys natt til i dag. Mest sannsynlig blir det like mye nordlys i natt og flere netter denne uka, forteller meteorolog Signe Alvarstein.

Hun så selv nordlyset.

– Det er veldig klart og lite skyer, derfor ser vi nordlyset nå. Det er perfekte forhold for nordlysturister nå. Det er veldig gode sjanser for å se det igjen denne uka, forteller Alvarstein

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter