Tiltalt for vold og skadeverk:

Tromsømann gikk amok

En tromsømann i midten av 30-årene står tiltalt for å ha utøvd vold mot en jevnaldrende kvinne og i tillegg ha ramponert hennes leilighet.

Nord-Troms tingrett  Foto: Trond Tomassen

nyheter

Det var i fjor sommer som mannen – som er hjemmehørende i Tromsø – var i en leilighet i Nord-Troms.

Der mishandlet han først en kvinne ved å blant annet ta kvelertak på henne.

Knuste inventar

Like etterpå gikk mannen amok i kvinnens leilighet.

Ifølge aktor Lisa-Mari Ellingsen hadde de to et kjæresteforhold på det aktuelle tidspunktet.

- I øvrig vil jeg ikke gå inn og kommentere noe om hva som er sagt om årsak til at mannen gjorde det han gjorde, sier Ellingsen.

Mannen kastet møbler og innbo veggimellom, knuste vinduer og speil, skar i stykker møbler og andre gjenstander, samt kastet mat utover hele leiligheten.

Dessuten veltet han kjøleskapet i leiligheten.

Han helte også ut white-spirit over møbler, gulv og vegger i leiligheten.

Ramponerte biler

Da han hadde forlatt leiligheten skar han hull i kvinnens dekk, samt knuste frontrute og strålekastere på en annen manns bil.

Tromsømannen står tiltalt i Nord-Troms tingrett for forholdene – og det vil blant annet bli fremmet krav overfor ham fra fornærmede, forsikringsselskap, samt bank.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter