Et hull på 3.000 kvadratmeter fylles nå igjen

Byutvikling gir tillatelse til at et grustak i Tønsvika fylles igjen

Må fylles: Et stort hull i terrenget i Tønsvika må fylles, ifølge Peab Anlegg.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Ifølge Peab Anlegg, som er ansvarlig søker, er det per i dag et stort hull i terrenget som ønskes tilbakefylt etter at det har vært tatt ut masser tidligere. Det dreier seg om et areal på 3.000 kvadratmeter, og det anslås tilbakefyllingsmasser på 30.000 kubikkmeter.

– Tiltaket anses som en forskjønning av området. Vilkårene for dispensasjon er oppfylt, tiltaket godkjennes, heter der i vedtaket.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter