Fikk bilen tilgriset av maling

Svein Børre Mathisen fikk seg en real overraskelse da han kjørte til jobb fredag.

Bilen til Svein Børre Mathisen fikk seg noen hvite flekker maling etter en tur på Langnes.  Foto: Privat

Svein Børre Mathisen  Foto: Privat

nyheter

Det var i lunsjtider fredag at bilist Svein Børre Mathisen oppdaget store mengder hvitmaling langs Ringveien, like ved Jekta og Tromsø lufthavn.

Han forsøkte så godt som mulig å svinge unna griset i veibanen, men likevel fikk han bilen tilgriset av maling.

– For meg ser det ikke ut som det har vært en tilitersbøtte. Det må ha vært 100 liter maling, sier bilisten, som oppdaget sølet på egen bil da han vasket den i helga.

– Lover at det ikke er oss

Mathisen hadde fått maling inne på og rundt høyre forhjul.

– Jeg har prøvd å vaske det bort selv, men det går ikke. Det sitter godt på, sier Mathisen.

Ringveien er kommunal vei, og Bydrift forteller at de drev med oppmerking langs veiene natt til onsdag. Derimot forteller de at det ikke kan være dem.

Slik så veien ut etter malingsølet på Ringveien.  Foto: Vegvesenet

 

– Jeg lover at det der ikke er oss, sier Rune Richardsen, som er fagarbeider i Bydrift.

Han har studert bildene fra både veivesenet, og Mathisen. Richardsens teori er at noen andre har vært uheldig i rundkjøringen.

– Med det samme jeg ser bildene kan det se ut som akkurat det. Vi var ute natt til onsdag, men vi merket ikke på det området der. Jeg skjønner godt at noen har fått tilgriset bilen på det underlaget der, sier Richardsen.

Skal ta grep

Statens vegvesen har vært og sett på sølet og dokumentert det med bilder. Siden det er kommunal vei, er det Bydrift som eventuelt må rydde opp i malingsølet.

– Vi må ta en titt på det snarest. Nå har det vel tørket godt siden fredag, men vi skal se hva vi kan gjøre med det, sier Richardsen.

Mange med samme flekker

Bileier Svein Børre Mathisen håper at synderen vil stå fram, men innser at det kanskje er å håpe på for mye.

– Det er nok mange som har fått flekker etter det sølet der, så vi finner nok ikke synderen. Jeg må nok rengjøre bilen selv, sier Mathisen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter