Han kan bli årets beste butikksjef

Espen Stark er daglig leder i Fargerike Tromsø. Han er en av tre nominerte til prisen.
nyheter

Blant over 100 kandidater er det nå tre nominerte til «årets beste butikksjef». Espen Stark er blant de tre, og på Handelskonferansen som avholdes neste uke har han mulighet til å vinne den gjeve tittelen.

Stark er nominert fordi han kan vise til særs gode økonomiske resultater, kreativitet og en veldig god «standing» i lokalmiljøet. Dette skriver Bror Stende i Hovedorganisasjonen Virke i en e-post til iTromsø.

Fornøyde kunder og ledere

Stark kan vise til gode skussmål fra både kunder og ledere.

Stende trekker frem blant annet en live TV-sending Fargerike hadde i mars i år. Sendingen var i samarbeid med et kjøpesenter og en lokal journalist, og fikk navnet «Se maling tørke».

Han vektlegger også at Stark i en periode med veiarbeid utenfor butikken og vanskelig adkomst satte i gang flere tiltakt under mottoet «hvis ikke kunden kan komme til oss, så kommer vi hjem til dem». Bedriften hadde en salgsøkning på 2% dette året.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter