NHO slår sammen Troms og Finnmark

NHO Troms og Svalbard slår seg sammen med Finnmark.

  Foto: Moment Studio

nyheter

Tirsdag holdt NHO Troms og Svalbard et ekstraordinært styremøte, hvor det ble vedtatt at de slår seg sammen med NHO Finnmark.

De to nordligste enhetene til NHO blir nå en felles region som fungerer som en administrativ enhet med en felles regiondirektør.

Årsmøte forutsetter at sammenslåingen vil ivareta NHOs tilstedeværelse og nærhet til medlemmene, slik den er i dag.

Det ble også vedtatt at de respektive regionstyrene består i to år til i en overgangsperiode, før den nye felles regionen får ett felles styre.

I tillegg understreker årsmøtet at prinsippet om likeverdig representasjon fra begge fylkene skal ivaretas.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter