Frykter kommunen glemmer nabolaget når de planlegger ny Stakkevollvei

Borgtun bydelsråd er bekymret for at Tromsø kommune glemmer å tenke på infrastruktur i resten av området rundt Stakkevollveien.

STORE PLANER: Stakkevollveien skal bygges om til firefelts vei.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

– Oppsummert så er vi glade for det store fokuset kommunen har på fremtidens Stakkevollvei, men vi håper at de som bor i bydelen ikke blir glemt, skriver Borgtun bydelsråd i sine merknader til kommunedelplan for Stakkevollveien.

De mener bydelen i dag er en gjennomfartsåre mellom sentrum og Breivika.

Bydelsrådet håper ikke Stakkevollveien blir en barriere mellom det nye og det gamle, men at bygging av gode løsninger for infrastruktur i hele bydelen blir prioritert.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter