Lastebil stjålet i Tromsø

nyheter

Troms politidistrikt melder onsdag ettermiddag om et motorvogntyveri i Tromsø.

Det er snakk om en 7,5 tonns lastebil, farge hvit, plan med skap og lift bak. Firmanavn på siden og foran «Vonien Resa».

Politiets operasjonsleder opplyser at kjøretøyet ble parkert langs Stakkevollvegen i går.

Lastebilens registreringsnummer er NF57688, og politiet ønsker tips om observasjoner på telefonnummer 02800.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter