Naboer klagde på Blå Kors-bolig - ble avvist

Naboer har klagd på at kommunen ga dispensasjon fra byggegrensen da Blå Kors bygde omsorgsboliger på fastlandet.

NYBYGG: Like ved det gamle Vinmonopolet i Tromsdalen skal Blå Kors drive et botilbud for rusmisbrukere med i alt 12 leiligheter. 

nyheter

Naboene som klaget på kommunens vedtak om å tillate bygging av omsorgsboliger i Tromsøysundveien 7, får ikke medhold av Fylkesmannen.

Blå Kors søkte om rammetillatelse til bygging og etablering av et bo- og omsorgstilbud for eldre rusmisbrukere.

Flere naboer klaget på at kommunen ga dispensasjon fra byggegrensen og bygging i rød støysone.

Fylkesmannen stadfester vedtaket som nå er endelig og ikke kan påklages.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter