Flere fly til og fra Tromsø er kansellert - tross enighet mellom pilotene og SAS

I alt ni fly er kansellert ved Tromsø lufthavn.

FLERE KANSELLERINGER: Ni flyvninger til og fra Tromsø er kansellert.  Foto: Tor Farstad

nyheter

Selv om Norsk Flygerforbund og Parat i natt ble enige med NHO Luftfart og SAS, har den nå tilbakelagte konflikten likevel skapt store forstyrrelser i den norske flytrafikken.

Ifølge SAS gjelder fremdeles de 100 kanselleringene som ble varslet onsdag. Dette inkluderer fem avganger og fire ankomster ved Tromsø lufthavn.

Disse avgangene er kansellert:

  • Tromsø - Oslo, med avgang 10.20 fra Tromsø.
  • Tromsø - Longyearbyen, med avgang 12.25.
  • Tromsø - Oslo, med avgang 12.45.
  • Tromsø - Oslo, med avgang 13.40.
  • Tromsø - Oslo, med avgang 17.05.

Disse ankomstene er kansellert:

  • Oslo - Tromsø, med landingstidspunkt i Tromsø 09.45.
  • Oslo - Tromsø, med landing 11.45.
  • Oslo - Tromsø, med landing 12.15.
  • Oslo - Tromsø, med landing 13.10.

Flyselskapet opplyser i en pressemelding at flytrafikken vil gå som normalt fra klokken 14.00.

– Flytrafikken gjenopptas så snart som mulig. Vi beklager de ulempene streiken har medført for våre reisende og vil gjøre vårt ytterste for at de skal komme til sine destinasjoner, melder SAS på sine sider.

Dersom du har booket om reisen din grunnet faren for streik, tilbyr selskapet nå gratis ombooking tilbake den opprinnelige reisen. Dette gjelder alle innenlandstrafikk, samt transferflyvninger i Norge.

Endrer du imidlertid dato for reisen, dekker ikke SAS ekstrakostnader som hotell, transport og mat.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter