I flere uker framover vil væpnet politi øve i Tromsø

Væpnet politi har i dag hatt øvelse ved Tromsdalsfyllinga og langs Kvaløyveien. - En del av en større distriktsomfattende øvelse, sier politiet.
nyheter

Flere iTromsø-lesere har torsdag observert væpnet politi i og rundt Tromsø.

- Det stemmer. Det er en del av en større distriktsomfattende øvelse vi kjører utover høsten. Vi øver blant annet også i Harstad og på Finnsnes, opplyser operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt.

Han opplyser at politiet i flere uker framover vil drive operativ trening, som også omfatter trening på væpnede aksjoner.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter