Lastebil funnet

Politiet har funnet lastebilen som ble meldt stjålet for noen dager siden.
nyheter

Onsdag ettermiddag meldte politiet om en stjålet lastebil. Lastebilen ble parkert langs Stakkevollvegen og forsvant derfra.

Politiet har nå funnet lastebilen i Anton Iversen veg.

- Vi har foretatt sikring av spor på stedet. Nå venter vi på svar på sporene for å se om vi kan finne ut hvem som har brukt bilen, forteller operasjonsleder Steinar Gudmundsen.

Eieren er varslet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter