Norwegian øker flytilbudet til Tromsø

Fra november vil flyselskapet øke antall ukentlige avganger til Tromsø fra 31 til 38.

Norwegian  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Det skriver NRK Troms.

Det er en økning på syv avganger i uka, som skyldes stor etterspørsel ifølge selskapet.

– Vi opplever at etterspørselen er stabilt god fra Tromsø til Oslo og andre veien, og derfor øker vi nå inn mot vinterprogrammet. Det betyr at både tromsøværinger og andre som skal mellom Oslo og Tromsø får et bedre tilbud, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til NRK.

De nye avgangene vil gjelde ut vinteren. Tilbudet er satt opp fordi selskapet merker at flere reisende benytter seg av avgangene til Nord-Norge.

– Det er en kombinasjon av norske turister, forretningsreisende, og utenlandske turister. Vi ser at de interkontinentale flygingene mellom Norge, USA, og Thailand bringer inn utenlandske turister som også ønsker å se Nord-Norge.